MY TRIP TO LONDON

10250122_906129846111256_6695809169524957974_n

Dutch

Op naar London !

English

On my way London!

11393252_906134096110831_1424852327063052554_n

Dutch

Overal en dan bedoel ik echt overal zie ik rode bussen rijden.

English

Everywhere I looked I saw red Buses.

11402711_906134122777495_7910248764356220369_n

Dutch

Toen ik onderweg was naar het Tate museum kwam ik dit sfeervolle restaurantje tegen!

English

On my way to the Tate museum I came across this very cute and cozy restaurant!

weird art

Dutch

In het museum kwam ik kunst tegen die ik niet helemaal begreep, maar ik kon er wel hard om lachen.

English

When I was in the museum I saw some art pieces I didn’t understand, But that’s ok because the paintings still made me smile.

english

Dutch

Op elke lantaarn paal die ik tegen kwam zag ik een CC logo. En natuurlijk dacht ik gelijk aan Chanel! Maar dat zou natuurlijk te voor de hand liggend zijn. Toen ik het later op internet zocht vond ik dit korte romantische verhaaltje over het Chanel teken.

Chanel had een romantische relatie met Hugh Richard Arthur Grosvenor, de hertog van Westminster. De hertog was smoorverliefd op Chanel. Als bewijs van zijn liefde liet hij op elke lantaarnpaal in Westminster haar logo in Goud graveren. En dit grote gebaar zou dan ook een voorloper zijn op het huwelijks aanzoek.

De echte betekenis van het CC logo is simpelweg City Council, helaas een stuk minder indrukwekkend en romantisch.

English

On every Lampposts in London I saw this logo and I was like Omygod it’s Chanel ! But ofcourse it wasn’t. When I was searching for the real meaning of this I found this little romantic story of Chanel.

Chanel was in a romantic relationship with Hugh Richard Arthur Grosvenor, The Duke of Westminster, for a full decade.The Duke was reportedly infatuated with Chanel and legend states that as a token of his affection, all the lampposts in Westminster were embossed with her CC logo in gold, alongside his W crest, for Westminster. It’s rumoured that this grand gesture was a precursor to a marriage proposal

But no. The real meaning of the CC logo simply stands for City Council.

IMG_2981

Dutch

En natuurlijk wil ik ook een toeristen foto in een rode telefooncel.

English

Ofcourse I had to take a picture in a red telephone cel like every tourist.

11407309_906130362777871_7190496579236812810_n

Dutch

De trappen in de Victoria Secret winkel zien er echt zo gaaf uit.

English

The stairs in the Victoria Secret store are absolutely gorgeous.

11214062_906130006111240_9218911676716386730_n

Dutch

Na een lange dag kwam ik eindelijk bij het hostel aan waar ik WiFi had. Helaas was mijn telefoon al een tijdje leeg en heb je overal verloop stekkers, balen.

Zat ik dan met pijn in me benen van het lopen te bedenken hoe ik dit ging oplossen. Zo ontmoette ik deze jongens! We vormden het meest onverwachte stel dat ik me kon bedenken. Als Britse chinees Canadees Amerikaan en Nederlander. Het was zo leuk ze te leren kennen. Het was leuk geweest als ik meer tijd met jullie had mogen doorbrengen.

English

After a long day I finally got back in the hostel but my phone died and I just had WiFi. So I came a cross these awesome guys! A British Chinese a Canadian a American and me as a true Dutchie in London. Sounds like the weirdest but coolest combination ever don’t you think? it was so nice to meet these guys after a long day and I absoluteley would love to have spend more time with them.

11393179_906129899444584_6564589273499505800_n

Dutch

De volgende dag kwam ik na mijn ontbijt Josh weer tegen. Hij had nog geen planning gemaakt en vroeg of hij misschien mee kon met mij als ik dat ook gezellig zou vinden. Tuurlijk! gezellig dus op naar Camden town om daar is wat rond te kijken.

English

The next morning I saw Josh again. He asked if he could come with me that day because he didn’t had a planning. Ofcourse he could come with me, so we went to Camden Town and the National History museum.

IMG_2814

Camden Town!

IMG_4891IMG_4892

Dutch

In Camden town kwam ik deze man tegen zittend op de grond te dichten met stoepkrijt. Ik baalde ervan dat ik moest gaan, ik had graag even naast hem komen zitten en vragen waar hij allemaal aan dacht. Inspirerend omdat hij zonder schoenen gewoon op de grond zat met een petje voor geld. Maar hij droeg kleurrijke kleding en alles straalde het tegenover gestelde uit.

English

In Camden town just before we left I saw this inspiring man sitting on the ground and just drawing poems. I would love to talk with a man like this. A man without shoes sitting on the ground but wearing such colorful clothes made me feel so happy .

IMG_4890

Dutch

Tijdens het passen van mijn schoenen had ik mijn camera wat onhandig naast me liggen. Josh pakte mijn camera maar door alle drukte had ik dat niet door. Toen ik om zijn mening wou vragen was hij opeens weg en mijn camera ook. Nee dat kan echt niet, dit gebeurd me niet? Dus toen ik naar buiten wilde lopen stond Josh daar midden op de weg foto’s te maken, Gelukkig. Dus hier een foto van Josh zijn fotografie!

English

When I was trying some shoes in a shop Josh had my camera but I didn’t know that yet. When I wanted to ask for his opinion I couldn’t find him or my camera. I thought oh shit this couldn’t be happening….then I looked outside and he was making pictures in the middle of the street hahaha. So here a picture of Josh his photography.

IMG_2707

IMG_2701

Dutch

Aan het einde van de dag gingen we naar het History museum, het is zo groot! Daarna zijn we gelijk door gegaan naar het vliegveld.

English

The last thing we dit that day was going to the History museum it was so big. After that we went to the airport to go home.

Share:

8 Reacties

  1. juni 17, 2015 / 1:03 pm

    Looks like you had a great time there, in London! And I learned something new today -> The Chanel emblem. Thank you for that!

  2. februari 17, 2016 / 2:01 pm

    Merely a smiling visitor here to share the love (:, btw great layout. “Justice is always violent to the party offending, for every man is innocent in his own eyes.” by Daniel Defoe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *