Starting to get some summer vibes

IMG_3412 Dutch Hi beauty’s! van de week had ik een no make up fotoshoot. Na het shooten had ik nog genoeg tijd over om een outfit te schieten voor mijn blog. Ik ben al een tijdje opzoek naar een pastel blauwe broek zeker nu ik over een week vertrek naar spanje! Al een tijd ben ik niet wezen shoppen in Amsterdam. Ik heb namelijk de laatste tijd iets met online winkelen. In de Forever 21 vond ik dan eindelijk die pastel blauwe broek precies zoals ik hem wilde hebben. Ook heb ik nog mocassins gekocht. Ik ben helemaal klaar voor de zomer als het gaat om mijn kleding. Dikke kus!! English Hi beauty’s ! Last week I had a very natural photoshoot , but I still had some time to shoot a outfit for my blog yeah ! I was searching for pastel blue trousers for like 2 months especially now i’m almost leaving for my holiday. I haven’t been in Amsterdam for a while when it comes to shopping. The last couple of months i’m more a online shopaholic. In the Forever 21 I saw the perfect trousers I had in mind. I also bought these pretty mocassins. I am officially ready for my summer holiday in spain when it comes to clothes. Big kisses!! IMG_3430 IMG_3406 IMG_3411 IMG_3446IMG_3428

9 Reacties

 1. Marie
  juni 25, 2015 / 4:44 pm

  Mooie combinatie

 2. juli 1, 2015 / 8:25 pm

  Zo’n moooie broek! Past je echt gegoten! En love de shooes ! XO

 3. augustus 6, 2015 / 12:03 pm

  Wauw super mooii 🙂 een vraag !
  Met welke foto camera fotografeer jij ?

 4. februari 17, 2016 / 1:37 pm

  I am not real good with English but I come up this rattling leisurely to translate.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *